equip

Treballar en equip divideix la feina i multiplica els resultats.
Apropa’t una mica més a nosaltres!

La nostra especialitat és paralitzar el temps i convertir-lo en records per a tota la vida.

Eye & Heart neix de la fusió de diferents creatius del món de la imatge. Estem disposats a capturar els moments més especials i emotius d’un dels dies més especials per a vosaltres, el dia del vostre casament! Els nostres principals adjectius són la naturalitat i l’espontaneïtat. Fugim dels tòpics i apostem per esperar que la màgia succeeixi sola.
Estem desitjant conèixer la vostra història!

Filosofia

Sabem que el món dels casaments, a vegades, pot resultar una mica tòpic.
Busquem desmarcar-nos de les típiques fotografies. Preferim fotografiar el que és espontani, els somriures, els moments més emocionants…
Volem transmetre amb la fotografia i aportar sensibilitat i naturalitat, i així fer, que cada parella pugui reviure cada instant d’aquest dia tan especial.
Respireu, relaxeu-vos i gaudiu, de la resta ens encarreguem nosaltres!

Per què escollir-nos?

Ens agrada el que fem

Gaudim de cada moment i del que fem. Ens entreguem plenament durant tot aquell dia perquè no us preocupeu de res.

perquè ho fem tot a mida

Ens adaptem a cada dia i a cada parella. Ens encantaria conèixer la vostra història i aconsellar-vos el que és millor per a vosaltres.

Per la nostra experiència

Som un equip format al món de la imatge, i podem ajudar-vos en qualsevol tema més enllà de la fotografia i vídeo.

Alba Casado

Fotògrafa

Amb més de 10 anys d’experiència al món de la fotografia. Estic decidida a capturar i acompanyar-vos durant un dels dies més importants per a vosaltres!

ARIADNA GOMEZ

Fotògrafa

No és fàcil enumerar les coses que has fet i et representen, sempre he treballat en el món de la comunicació, però la fotografia és la meva passió des de fa molts anys. Immortalitzem la teva història de vida?

miquel mateu

Videograf/Fotògraf

La fotografia sempre ha format part de la meva vida, ha sigut la manera en la qual he plasmat records i experiències, emocions i desitjos i ara vull ser el vehicle per immortalitzar els vostres.

Grans professionals no solament per tot el procés i el resultat espectacular de les fotos, sinó també per la manyaga i l'afecte que tenen cap al seu treball i que han mostrat també amb nosostros.
Totalment recomanable!

GEMMA&IVAN

Un tracte exquisit, amable, fàcil d'entendre's amb elles, molt flexibles a les nostres peticions... Durant la boda ni t'adones que estan allí i quan reps les fotografies són fresques i de gran qualitat, captant els moments dels nuvis i convidats. Altament recomanables!
 

ELISENDA&RAMON

Gràcies a ells tinc un gran record del dia de la meva boda! I, a més,  ajustat al pressupost i al que volia fer per a aquest dia. Les fotos de la festa brutals.
 

NATALIA&SANDRA